Elérhetőségeink:

Rólunk

Férjem, Balogh József Attila 1994 óta egyéni vállalkozóként foglalkozik közúti teherszállítással. Kezdetben főként építőanyagot szállított a környező tüzépekre, illetve lakossági megrendelések alapján magánszemélyeknek. A piac telítettsége, a nagy konkurencia hátrányai miatt specializálódott tűzifa és rönkszállításra egyedi felépítésű tehergépkocsi segítségével. Az így megszerzett állandó megrendelések tették lehetővé, hogy szállítóeszközét folyamatosan korszerűsíthette, illetve cserélhette.
A folyamatos fuvarokkal járó admiszitrációs feladatokat, valamint az általános háttérmunkát már nem sikerült egy személyben ellátnia, ezért azokat hosszú évek óta én végzem. A 2006-os év további fejlődést hozott, újabb speciális felépítményű tehergépkocsit vásárolt, illetve 1 fő tehergépkocsi-vezetőt vett fel.
A következő mérföldkőnek 2008 novembere tekinthető, amikor közösen megalapítottuk a Balogh-Fa Trans Kft-t. A társaság tevékenysége az egyéni vállalkozásét vette át. Több mint tíz éve foglalkozunk speciális teherszállítással, így a Balogh-Fa Trans Kft. dinamikus fejlődésnek indult, amely a mai nehéz gazdasági körülmények ellenére is folyamatosnak mondható.
Társaságunk 2009-ben újabb járművel gyarapította eszközparkját, melyet már 2011 nyarán korszerűbbre tudtunk cserélni.
2010-ben és 2014-ben a tulajdonosi kör is bővült, mert mindkét fiunk üzletrészt vásárolt a társaságban, és így személyes közreműködésével segíti elő a családi vállalkozás sikeres működését. A folyamatos gazdasági fejlődés egyrészt a sok éves megbízható munkavégzésnek, az ebből fakadó óriási szakmai tapasztalatnak, megbízható partnereinknek (Holz-Fa KFT., TAEG ZRT.) valamint az állandó megrendelők igényeinek teljes körű kiszolgálásának köszönhető.

Balogh József Attiláné